Cenforce Soft 100 mg (10 stuks per strip)

Op voorraad
Vanaf € 17,95
-
+
Overzicht
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Discrete gratis verzending in blanco envelop
  • Als beste getest, 100% origineel en veilig
  • Zeker van een ruime houdbaarheidsdatum

Wat is Cenforce Soft 100mg precies?

Cenforce Soft 100mg zijn kauwbare erectietabletten verpakt in een blister van 10 tabletten met de werkzame stof Sildenafil. Dit is een goed potentie middel voor mannen.

De werkzame stof Sildenafil optimaliseert de bloedtoevoer naar de penis waardoor mannen met erectiestoornissen toch een optimale seksuele ervaring kunnen hebben. Door de combinatie van Sildenafil 100mg en uw eigen seksuele prikkels kunt u gemakkelijk een erectie krijgen en lang behouden.
De resultaten zijn al vele jaren bewezen en de werking begint al na 20 - 30 minuten en kan tot 6 uur aanhouden. Het verschil met normale Sildenafil is dat er bij Cenforce Soft doordat u de tablet wegzuigt zal de opname via de mondslijmvliezen veel sneller werken dan reguliere Sildenafil.

Gebruik van Cenforce Soft 100mg

Het gebruik van Cenforce Soft 100mg is eenvoudig. Sildenafil (de werkzame stof van Cenforce Soft) heeft even de tijd nodig om in de bloedbaan opgenomen te worden, eenmaal in de bloedbaan komt deze stof tot uiting. Dit duurt ongeveer een 20 minuten tot een half uurtje. Wij raden dan ook aan om het tablet zo’n 30 minuten voor de seksuele activiteit in te nemen.

Cenforce Soft 100mg zal ongeveer 4 - 6 uur werken in totaal, waardoor u de erectie voldoende lang aan kunt houden. Neemt de seksuele prikkeling af, dan zal ook de erectie weer verdwijnen. Houd er rekening mee dat u een seksuele prikkel dient te ervaren, om met behulp van het tablet Cenforce Soft 100mg weer een erectie te kunnen krijgen. 

Wat is een Generiek medicijn

Een generiek geneesmiddel is een geneesmiddel dat dezelfde werkzame stof of stoffen bevat als een oorspronkelijk op de markt gebracht merkgeneesmiddel. Het wordt geproduceerd door een andere fabrikant dan het bedrijf dat het oorspronkelijke merk heeft ontwikkeld. Het generiek mag pas op de markt gebracht worden ná het verlopen van het octrooi op het oorspronkelijke merkgeneesmiddel. Een vereiste is dat het generieke geneesmiddel dezelfde werking heeft als het origineel.

Eigenschappen

  • 1 Strip Cenforce Soft 100mg bevat 10 Tabletten
  • Inhoud tablet: 100mg Sildenafil
  • Tijdsduur werking: 4-6 uren
  • Tijdsduur voor inname: 20-30 minuten - innemen via de mond
  • Smaak: Neutraal

Bijsluiter

Sildenafil Bijsluiter