Super P-Force 160mg (4 stuks per strip)

Op voorraad
Vanaf € 15,95
-
+
Overzicht
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Discrete gratis verzending in blanco envelop
  • Als beste getest, 100% origineel en veilig
  • Zeker van een ruime houdbaarheidsdatum

Wat is Super P-Force precies?

Super P Force is een erectiepil met een dubbele functie. Enerzijds zorgt Super P-Force ervoor dat je langer een erectie kunt volhouden. Anderzijds is het met behulp van Super P-Force makkelijker om de ejaculatie uit te stellen. In Super P Force zitten twee werkzame stoffen namelijk: Sildenafil Citraat en Dapoxetine.
Sildenafil zorgt voor een langere en hardere erectie en Dapoxetine zorgt er dat je de ejaculatie langer kunt uitstellen.

Elke verpakking Super P-Force bevat 4 tabletten.

Gebruik van Super P-Force

Het gebruik van Super P-Force is eenvoudig. Sildenafil (de werkzame stof van Kamagra) heeft even de tijd nodig om in de bloedbaan opgenomen te worden, eenmaal in de bloedbaan komt deze stof tot uiting. Wij raden dan ook aan om het tablet zo’n 20-30 minuten voor de seksuele activiteit in te nemen.

De enige echte Super P-Force bestellen

Officiële Super P-Force tabletten koop je bij ons. Zo ben je altijd verzekerd van de originele en dus veilige Super P-Force tabletten.

Eigenschappen

  • 1 Strip Super P-Force bevat 4 Tabletten
  • Inhoud tablet: 100mg Sildenafil Citraat & 60mg Dapotexine
  • Tijdsduur werking: 3-4 uren
  • Tijdsduur voor inname: 20-30 minuten - innemen via de mond
  • Merk: Super P-Force van Ajanta Pharma


Extra informatie:

Sildenafil

Sildenafil Citrate, de werkzame stof in Kamagra, Viagra en dus ook Super P-Force. Sildenafil zorgt ervoor dat de spieren in de penis ontspannen en dat er meer bloed instroomt, waardoor de erectie harder is en langer duurt. Net als Kamagra werkt Super P-Force alleen als je seksueel opgewonden bent. Zonder stimulans zal het werkzame Sildenafil dus niet tot een erectie leiden.

Dapotexine

Het tweede belangrijke middel in Super P-Force is Dapotexine. Dit is een chemische stof die signalen vanuit het lichaam naar de hersenen afremt. Je lichaam reageert hierdoor minder snel op seksuele opwinding zodat je het klaarkomen kan uitstellen. Super P-Force bevat 60 mg Dapotexine en is hierdoor zeer effectief in het uitstellen van het klaarkomen. Het middel is ontwikkeld voor mannen tussen 18 en 64 jaar die hiervoor een effectieve oplossing zoeken. Dit is een groep mannen die vaak al binnen 5 seconden na penetratie klaarkomt. Maar zelfs de meest gezonde mannen houden het vaak niet langer vol dan 2 minuten. Het klaarkomen uitstellen door middel van Dapotexine in combinatie met de werking van een erectiepil is dan dé oplossing om je seksleven een boost te geven, voor jou én je partner!